Dyxtaki

Begin 2012 heeft Yiorgos zijn restaurant Argonavtis overgedragen aan zijn schoonzoon Ilias, die het restaurant To Dixtaki (het visnet) heeft genoemd.

Ilias heeft een gedegen koksopleiding genoten en heeft een extra dimensie toegevoegd. Het restaurant is naast een taverna ook een “tsipouradiko”. Een tsipouradiko is momenteel nog iets nieuws op Kos. Het principe is, dat de gasten een flesje tsipouro bestellen en daarbij 3-4 kleine gerechtjes krijgen. Bij het volgende flesje wordt dan weer een aantal gerechtjes geserveerd. Deze worden steeds luxer.

Uiteraard kunt u ook uw keuze uit het menu maken.

To Dyxtaki is gespecialiseerd in sea-food, maar men heeft ook diverse vlees- en vegetarische gerechten op de kaart staan. Op het terras dat over zee uitkijkt is het heerlijk toeven.

De foto’s op deze pagina zijn enkele meze-gerechten, dus voorgerechtjes. Ilias heeft hier laten zien wat voor speciale gerechten hij kan maken waarvan de recepten uit heel Griekenland afkomstig zijn.

Eigenaar Ilias stelt het op prijs indien u bij uw bezoek vermeldt dat u hun restaurant kent van internet.

Als u een lunch of diner gebruikt bij To Dyxtaki en de speciale dinerbon meeneemt, dan krijgt u een heerlijke chocoladecrêpe aangeboden.

taverna tsipouradiko To Dyxtaki
30 G. Averof
tel. 0030-22420 26442