La Prima

In 2008 zijn Alex en Stefanos La Prima begonnen op het sfeervolle Diagora square en hebben inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd. Met name vanaf het balkonterras heeft u een fraai uitzicht over het plein waar het altijd gezellig druk is. Dit balkonterras geeft een extra dimensie aan een perfect etentje bij La Prima.

Het menu van La Prima geeft een duidelijk overzicht van alle gerechten (ook in het Nederlands). Ze hebben schotels met vlees (zij kopen dit bij de grootste slager op Kos), kip, steak/filet en verse vis. Daarnaast zijn er pizza’s, pasta/penne en een uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten. La Prima gaat in de eerste plaats voor kwaliteit!

Bij La Prima hebben we een van de meest malse kip-souvlaki gegeten die we ooit op Kos hebben gehad. We hebben ook een gerecht geprobeerd dat we nog nergens op Kos hebben gezien: mosselen in wijn/cognac of wijn/ouzo. Heel speciaal en erg lekker. Of de mossel-saganaki: verrukkelijk!!!

Begin 2013 heeft La Prima een kleine face-lift ondergaan. De stoelen op het terras zijn vernieuwd en de tafelkleedjes zijn nu wit/blauw. Tevens serveert La Prima hun huiswijn (rood, wit en rosé) is speciaal voor hen gemaakte flessen. Het heeft een chiquere uitstraling dan het serveren in een glazen karaf.

La Prima heeft ongeveer 40 zitplaatsen beneden en 40 op het balkon. Er zijn ook enkele tafels binnen. Het restaurant wordt ook door de Grieken bezocht.

Bel ze en ze komen u ophalen bij uw hotel/appartement met hun eigen auto.

Eigenaren Stefanos en Alex stellen het op prijs indien u bij uw bezoek vermeldt dat u hun restaurant kent van internet.

Restaurant La Prima
Diagora square 8
tel. 0030-2242025220