Nick the fisherman
Als je “vis” zegt, zeg je “Nick the Fisherman”.
Naast vis, schaal- en weekdieren biedt het restaurant alleen diverse salades.
In een gezellige sfeer kan men hier genieten van al het lekkers dat de zee biedt.
Alles is gegarandeerd vers.
Het feit dat er ’s avonds veel Grieken eten zegt genoeg over de kwaliteit van het restaurant. Het restaurant bestaat al sinds 1951 en de eigenaar Larry komt uit een echte vissersfamilie.
Nick leent zich uitstekend om de Mezedes te bestellen.
Laat de kok beslissen en u krijgt de meest uiteenlopende gerechten voorgeschoteld.
Eén van de lekkerste hoofdgerechten die wij ooit op Kos hebben gegeten is de spaghetti met sea-food.
Bestel bij uw eten eens één van de vele ouzo’s of tsipouro’s. Nick the Fisherman is een ouzeri en heeft zo’n 50 soorten ouzo.
De rekening wordt op toepasselijke wijze gepresenteerd in een bootje.
Het restaurant is geopend vanaf 13.00 uur totdat de laatste gast vertrekt.
’s Maandags is Nick gesloten.
Eigenaar Larry stelt het op prijs indien u bij uw bezoek vermeldt dat u zijn restaurant kent van internet.
Nick the Fisherman
Averof 21
tel. 0030-2242023098